Ets

Mijn naam is Adrianne en ben gefascineerd door menselijke en andere natuurlijke vormen. Al in mijn tienerjaren maakte ik deze ets.
De interactie tussen mensen om zo steeds dichter bij ons diepste kern te komen boeit mij enorm. Om daarmee bezig te blijven, zorg ik ook met liefde voor mezelf. De ervaring leert dat wanneer emoties te hevig zijn ik deze ‘gewoon’ moet omarmen. Van zodra iets knaagt of ik er geen raad mee weet… dan geven woorden vrijheid aan dat gevoel.

Sinds mijn eerste liefdesperikelen begon ik met schrijven. De mooie maar ook mindere momenten van het leven als inspiratiebron.

Mijn teksten zijn vaak een reflectie van mijn leven of die van mijn naasten, of toch hoe ik ¨de ander¨ of een situatie ervaar. Als iets mij raakt -dat kan een persoon zijn, maar evengoed een plek of kunstwerk-, dan volgt het gevoel en vaak ook de woorden.

BIO bol 2
IMG_2607

Ik houd ervan om samen of alleen nieuwe dingen te ontdekken. Ik heb daarom in vijf verschillende landen gewoond en 50 landen mogen bezoeken. Reizen maakt mij rijker.

Genieten kan ik ook van lekker eten en drinken, martial arts, wandelen – fietsen – zwemmen – en meer in de natuur en het liefst samen met mijn lieve familie en vrienden. Dankbaar.